Horvát horrorbaleset: váratlan fordulat a 35 éves ámokfutó ügyében! - Fotók

Korábban már kiderült, drog és gyógyszerek is voltak annak a horvát férfinek a szervezetében, aki 150-nel tarolt le egy nyaralására autózó magyar családot. Most újabb dologra derült fény.

Egy pár napos hír szerint gyógyszert és drogokat is találtak annak a 35 éves horvát férfinek a szervezetében, aki néhány napja fékezés nélkül csapódott egy magyar család autójába Horvátországban, egy autópálya fizetőkapunál. Ezt követően az is kiderült, amfetamin, diazepám és a köznyelvben Ginaként ismert GHB is volt a 35 éves sofőr vérében. A Jutarnji List című lap arról is írt akkor, a balesetet követően a hovárt sofőr telefonon hívta az apját, akivel sokkos állapotban közölte, hogy "embereket ölt meg Sveta Helenánál. "

Íme a baleset megrázó képei és a videó!

Az Index most arról ír, az eddigi hírekkel ellentétben alkohol is volt a sofőr  szervezetében. A helyszíni gyorsteszt ugyan negatív eredményt mutatott, ám a további vizsgálatok kimutatták, hogy a férfi fogyasztott alkoholt a balesetet megelőzően - olvasható a lap cikkében. Jó hír viszont, hogy a Kossuth Rádió a zágrábi kórházi forrásokra hivatkozva úgy tudja, a balesetben megsérült család tagjai gyógyulnak.

"Az Ausztráliában élő magyar-horvát családból az apa állapota a legsúlyosabb, rengeteg arccsontja eltört, agyi sérülései vannak és törött bordái miatt tüdeje is megsérült. Súlyos sérüléssel került kórházba a horvát anya is, de ennek ellenére a házaspárnak és a szintén kórházban lévő hétéves fiuknak is minden esélye megvan arra, hogy maradandó sérülések nélkül felépülnek."

Címlapfotó: Facebook/cestarskisindikat

24 óra