Horrorbaleset Horvátországban: az én autómban csapták el Danieléket! - Fotók

Két nappal a baleset előtt jött ki a drogelvonóról az a sofőr, aki miatt most egy háromtagú magyar család fekszik életveszélyes állapotban a zágrábi kórházban - írj a Bors.

Egy horvát fizetőkapunál várakoztak a sorukra, amikor 150 kilométer per órás sebességgel beléjük csapódott a horvát férfi a BMW-jével. A háromfős magyar család azóta is válságos állapotban, a zágrábi kórházban fekszik. Most pedig az is kiderült, a balesetet okozó férfi két nappal korábban jött ki a drogelvonóról, egyelőre vizsgálják, a baleset idején állhatott-e kábítószer hatása alatt.

Íme a baleset megrázó képei és a videó!

Az Ausztráliában élő Daniel D. és családja Budapestről indult útnak, hogy meglátogassák az édesanya, Ana családját. "Mindig örültek, ha itt lehettek, amikor tehették, eljöttek Budapestre. Ana egy itteni egyetemen tanított angolt, Daniel pedig teniszt oktatott. A férfi korábbi elismert játékos, manapság pedig mesteredzőként és sportpszichológusként tevékenykedett, több híres teniszezőt is oktatott, köztük Petra Marticsot. A klasszist sokkolták a történtek, az egész tenisztársada­lommal együtt imádkoznak Danielért." - mondta a Borsnak a pár egy barátja. "Daniel sportoló, a sportból élt, a családján kívül ez volt a mindene, és a keresete is ebből jött. Félünk, hogy nem épül fel teljesen, és oda a karrierje. Ezt már semmi nem hozhatja helyre" – tette hozzá.

A lap híre szerint a pár egy ismerősüktől kapta kölcsön az autót, amivel balesetet szenvedtek. A kocsi tulaját a nagykövetség értesítette a történtekről. A férfit nagyon megrázta a baleset híre, aggódik a családért. "Miért is nem a tankot adtam oda nekik?" – fejezte ki sajnálatát a Face­bookon a barát, aki a Borsnak elmondta, úgy tudja, Danielt még altatásban tartják: "Neki vannak a legsúlyosabb fejsérülései. A fájdalmai miatt altatják még. Stabil, de még mindig életveszélyes."

24 óra