Döbbenet! Egy magyar tévébemondó rabolt bankot Üllőn és Bugyin - Fotók

Két bankot is kirabolhatott a férfi, aki egy tévécsatorna műsorvezetőjeként lett ismert.

Június 18-án hajtóvadászat indult egy férfi után, aki egy pest-megyei bankot fegyverrel rabolt ki. "A rendőrségre 2019. június 18-án 9 órát követően érkezett bejelentés arról, hogy Üllőn, egy pénzintézetbe egy férfi bement, majd ott egy fegyverrel vagy annak utánzatával az alkalmazottat készpénz átadására kényszerítette. A férfi lövést nem adott le, a megkapott pénzzel gyalogosan elmenekült a helyszínről." - írta akkor a rendőrség a honlapján. Néhány nappal ezelőtt a férfi Bugyin rabolt ki egy másik bankot.

A Blikk most megtudta, a férfi egy vidéki televízió munkatársaként kezdte karrierjét, "korábban egy esti hírműsort vezetett, és bár csupán külsős munkatársa volt a csatornának, minden pillanatát élvezte a munkájának". Ezt egy volt kollégája is megerősítette a lapnak. 

Valóban dolgozott nálunk, mondhatni ő volt a szóban forgó műsor arca. Ám nagyjából egy év után távozott a tévétől

– mesélte az egykori munkatárs.

P. Rolandot Ócsán fogták el a Terrorelhárítási Központ munkatársai. A kommandósok azonban szülei utcájában is megjelentek, azóta is beszédtéma a környéken, mi vihette rá erre P. Rolandot. "Nem értjük, mi történhetett. Sose volt vele probléma, elvégre a szülei mindent megadtak neki" – mondta egy ismerőse a Bikknek.

 

Íme a férfi fotói és az elfogásáról készült videó!

Címlapfotó: Police.hu

24 óra