Bréking! Tűz a MOM Sportközpontban, egy 8 éves kislány meghalt!

Kigyulladt a MOM Sportközpont tetején egy faház.

A Blikk az MTI-re hívatkozva azt írja, egy gyerek "magától mászott ki a Csörsz utcai sportkomplexum tetején álló, égő faházból, egy másikat a tűzoltók mentettek ki". 

Egy 8 éves kislány pedig állítólag meghalt. Ő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

Az épület tetején jól látszik a kis faház teteje. Az gyulladhatott ki:

A Blikk tudósítója szerint két 10 év körüli gyermeket vittek el a rendőrök a helyszínről. Egyelőre nem lehet tudni, nekik közük lehet-e a tűz keletkezéséhez.

Frissítés!

A rendőrség közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. Változtatások nélkül közöljük:

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2019. június 24-én 18 óra 32 perckor érkezett bejelentés, mely szerint Budapesten a XII. kerületben, a Csörsz utcában a MOM Sportközpont tetején, egy használaton kívüli faházban ezidáig ismeretlen okból tűz keletkezett.

A tűzoltók az oltás során a 8 éves gyermeket eszméletlen állapotban hozták ki az épületből, akinek újraélesztését a mentőszolgálat munkatársai azonnal megkezdték.  A gyermek a szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a tűz keletkezésének okát büntetőeljárás keretében vizsgálja és gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen." - írja a police.hu.

Címlapfotó: Police.hu

 

24 óra