Leleplezték! Így készültek a pesti piacon az Armani cuccok - Insta-modelleket megrázó képek!

150 milliós fogás

Leleplezték! Így készültek a pesti piacon az Armani cuccok - Insta-modelleket megrázó képek!

Nagy érvágás az O Bag táskák, Gucci pólók és Guess cipők szerelmeseinek - a szemfüles pénzügyőrök lelepleztek egy fővárosi piacon működő illegális "gyárat".

"Helyben készültek a hamisítványok" - címmel közölt egy közleményt a NAV a Facebook-oldalán, amelyben arról számol be, hogy egy fővárosi piacon végzett ellenőrzés során több mint 2200 hamis márkajelzésű terméket foglaltak le. Ami igazán különlegessé teszi a beszámolót, az pedig az, hogy egy gépet is megtaláltak, amivel a hamis márkajelzéseket helyben nyomták a termékekre. Közleményükből az is kiderült, a Guess, O Bag, Armani, Gucci, Tommy Hilfiger, Hugo Boss és Calvin Klein szerelmesei is aggódhatnak most, hogy megtévesztették őket.

Íme a nagy fogás nagyszerű képei!

"Munkatársaink egy távol-keleti árukat forgalmazó piacot ellenőriztek, amikor is az egyik árusnál észrevették, hogy a kínált ruházati kiegészítők márkajelzése eltér a megszokottól, ezért értesítették a jogtulajdonosok képviselőit. Miután a gyanú beigazolódott, a hamisítványokat lefoglalták. A pénzügyőrök a raktárhelyiséget is átvizsgálták, ahol a hamisításhoz használt présgépet is megtalálták." - írják.

A lefoglalás összértéke 150 millió forint, a pénzügyőrök pedig "iparjogvédelmi jogok megsértése miatt feljelentést tettek NAV pénzügyi nyomozóinál."

Címlapfotó: Facebook/NAVprofil

24 óra