Bréking! Kiengedték VV Fanni feltételezett gyilkosát!

Közleményt adott ki a Törvényszék

Bréking! Kiengedték VV Fanni feltételezett gyilkosát!

Közleményben tudatta a Fővárosi Törvényszék, kiengedték az előzetesből a VV Fanni-ügy gyanúsítottját.

„Bűnügyi felügyelet alá kerül az a férfi, akit egy valóságshow szereplőjének a megölésével gyanúsítanak A Budai Központi Kerületi Bíróság végzését 2019. június 12-én a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék megváltoztatta, ugyanis úgy ítélte meg, hogy az arányosság, a fokozatosság és a szükségesség elvének szem előtt tartása mellett a bűnügyi felügyelet az eljárás jelenlegi szakaszában már elegendő, de szükséges eszköz is a kényszerintézkedéssel elérni kívánt célok biztosításához." - írja a Blikk a közleményre hivatkozva.

Váratlanul tűnt el Fanni - ez derült ki eddig!

B. Lászlónak azonban nyomkövetőt kell viselnie és nem hagyhatja el azt a lakást, amelyet a határozatban megjelöltek. De szó nincs arról, hogy "megnyugodhatna"...

"A törvényszék megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja továbbra is fennáll, a gyanút alátámasztó bizonyítékok köre a kényszerintézkedés legutóbbi meghosszabbítása óta nem bővült. Figyelemmel azonban a bűncselekmény tárgyi súlyára és a kiszabható büntetés mértékére, a gyanúsított személyi szabadságának korlátozását továbbra is indokoltnak tartja. Bűnügyi felügyelet a terhelt jelenlétének biztosítása, a bizonyítás megnehezítésének vagy meghiúsításának megakadályozása, illetve a bűnismétlés megakadályozása érdekében rendelhető el. Az elsőfokú bíróság végzése a másodfokú bíróság változtatásával 2019. június 12-én véglegessé vált.” - írják a közleményben.

24 óra