Bréking! Megtalálták az eltűnt autószerelő holttestét!

A közelmúltban két luxusautókkal is foglalkozó szerelő tűnt el a fővárosban, a rendőrség ma bejelentette, 

A 47 éves A. Csaba eltűnésének ügyében május 6-án indítottak nyomozást, két nappal később ezt már emberölés miatt folytatták. Az újpesti férfi egy ismerősével vitette magát az Erdősor utcába, azóta senki nem látta.

A rendőrség ma rendkívüli sajtótájékoztatót tartott az ügyben!

A Blikk híre szerint közölték, hogy a rejtélyes körülmények között eltűnt újpesti férfit meggyilkolták. A lap szerint az adósai végeztek a férfival, aki megfojtottak és holttestét Szentendre külterületén, egy gödörben rejtették el. Három gyanúsítottja van az ügynek, ketten beismerték a gyilkosságot, a harmadik nem tett vallomást.

"A folyamatban lévő eljárásban a nyomozók azonosítottak három férfit, akiket 2019. május 23-án emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A két budapesti és az egy szentendrei férfit a rendőrök őrizetbe vették, ellenük emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás." - írták néhány órája a police.hu-n, ahová egy videót is feltettek egyikőjük előállításáról.

A maglódi Pintér Gyula napra pontosan két hete tűnt el a műhelyéből. Kutyáját Szlovákiában, Léva mellett találták meg, Hummer típusú luxusterepjáróját eltűnése után egy nappal egy rejtélyes személy vitte haza. A férfit azóta is keresik, a rendőrök gyanúja emberrablás.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra