Felforgatták a házát! Celebek is megfordultak az eltűnt maglódi vállalkozónál!

A házát, a kertjét is felforgatták a zsaruk az eltűnt maglódi vállalkozónak, a Hummer terepjáróban is DNS-eket keresnek.

Lassan két hete lesz, hogy az ismert maglódi vállalkozót, Pintér Gyula eltűnt, a luxusautók felújításával foglalkozó férfi a kutyájával együtt tűnt el. Különös módon az eb 150 kilométerre lakhelyétől, a szlovákiai Léva közelében került elő. A férfi eltűnése miatt pedig már emberrablás ügyében nyomoznak a zsaruk. Fotó: Police.hu

A friss hírek szerint a napokban a rendőrség valósággal megszállta a vállalkozó otthonát, kezeslábas védőruhában vizsgáltak át mindent. Még a kerti kemencét is, egy szomszédja szerint nem véletlenül. "Néhány hete begyújtotta Gyula a kemencét, de furcsálltam, hogy étel illatát nem éreztem, és mást se láttam a társaságában, akivel együtt sütögetett volna" – magyarázta a Blikknek.

A lap úgy tudja, a férfi számos hírességgel dolgozott együtt, előfordult, hogy valamelyik méregdrága luxusautóját kölcsön is adta nekik egy-egy klipforgatáshoz.

A rendőrség és a család továbbra is azt kéri, aki bármit tud a 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna, rövid hajú, eltűnésekor fekete színű szövetpólót, fekete színű, oldalzsebes nadrágot viselő Pintér Gyuláról, jelentkezzen.

Címlapfotó: Facebook

24 óra