Pénteken műtötték - Belehalt a fenékplasztikába a 28 éves anyuka! - Fotók

Olyan feneket szeretett volna, mint Kim Kardashian-é: nagyot és kereket. A 28 éves édesanyának ez lett a veszte.

Múlt pénteken feküdt be egy miami-i magánklinikára a háromgyermekes anyuka, ahol 3200 eurónak, azaz több, mint egymillió forintnak megfelelő összeget fizetett a fenékműtétjéért.

Nem sokkal a beavatkozás után azonban az életét vesztette.

Hogy miért? Az csak a hivatalos vizsgálatot követően derülhet ki. Ami biztos, hogy a műtétet követően nem sokkal bekékült, azonnal kórházba sietett, de ott az életét vesztette. Ami biztos továbbá, hogy három gyermek, egy 9, egy 5 és egy egyéves elvesztette az édesanyját.

Az édesanya egy olyan eljárát választott, amely során a test más területeiről szívnak le zsírt és azt töltik be a fenékbe. Danea Plasencia annak ellenére választotta ezt az eljárást, hogy az unokatestvére korábban majdnem belehalt ugyanebbe. "Amikor egy plasztikai klinikára mész, pontosan elmondanak mindent, milyen következményekkel járhat a beavatkozás. De mindez nagyon hamar feledésbe merül, és az ember csak azokat a szép dolgokat hallja meg, amiket szeretne, majd igyekszik hamar kifizetni a pénzt. De arra nem gondol, hogy az életét teszi kockára" - mondta a rokon.

Az édesanyát három gyermeke és párja gyászolja!

A klinika szóvivője teljes körű együttműködést ígér a hatóságoknak, hogy kiderülhessen, mi okozta az édesanya halálát.

Címlapfotó: Facebook

24 óra