Rájuk sem ismerni: így jelentek meg az Olsen-ikrek a Met Gálán! - Fotók

Az utóbbi években leginkább magánéletükkel, plasztikai műtéteikkel szerepeltek a címlapokon: az Olsen-ikrek visszatértek a vörös szőnyegre.

A két gyönyörű kislány, Mary-Kate és Ashley már csecsemőkoruk óta a rivaldafényben élnek. A karrierjük modellkedéssel kezdődött, hatéves koruktól kezdve pedig elkezdtek szerepelni különböző TV filmekben és videó projektekben, melyek sora folytatódott tinédzser korukig. A színészet mellett később kozmetikai, majd divat cégük is lett, amik annyira sikeresnek bizonyultak, hogy felkerülhettek a leggazdagabb fiatal nők listájára.

via GIPHY

Az elbüvölő tinilányokat imádta a közönség, de a szakma mégsem emelte fel őket: 2005-ben Arany Málna-jelölést kaptak és azóta egyetlen közös filmet sem forgattak. Nagyon ritkán jelennek meg a médiában, interjút sem adnak sűrűn, főleg amióta anorexiájukkal kerültek a sajtó és a közvélemény kereszttüzébe. A rajongóik az elmúlt években csak magánéleti zűrjeikről, fogyásukról, plasztikai műtétjeikről olvashattak. Most azonban minden megváltozott:

Mary-Kate és Ashley Olsen a Met Gála vörös szőnyegén tért vissza a köztudatba!

Íme az Olsen-ikrek átalakulása és nagy visszatérése!

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra