37 éves lesz idén E. T., a földönkívüli: így néz ki a kis Elliott ma!

Egy magányos kisfiú egy magányos földönkívüliben lel igaz barátra - az E. T. - a földönkívüli 1982-ben hatalmas kasszasiker lett. 

Tizenegy éves volt akkor Henry Thomas, aki olyan jól alakította a kis Elliott szerepét, hogy egy csapásra lett világsztár, gyerekek millióinak kedvence. A szakma fényes jövőt jósolt neki, de a ma 47 esztendős férfi egy más utat választott magának. A film egyébként azóta is minden idők egyik legsikeresebb alkotása, Steven Spielberg karrierjének egyik jelentős mérföldköve, ami Henry-nek is megadta a lehetőséget a fényes karrierhez. 

A kis "Elliott"-ot ma már senki nem ismeri fel, pedig ez az arc ma ünnepelt hollywood-i fizimiska lehetne.

Íme a kis Elliott akkor és ma!

Henry Thomas hat évvel ezelőtt egy brit lapnak mesélt a sikeréről és arról, mennyire megkeserítette az életét és gyerekkorát az E. T. "Néha sajnáltam, hogy én vagyok az E. T.-fiú. Az egész életem egy őrület lett. Nem tudtam elmenni sehová anélkül, hogy ne ismertek volna fel. Úgy éreztem magam, mint egy cirkuszi mutatvány. Soha nem is hagytam el a házat, egy tizenegy éves remete lett belőlem" - mondta a háromgyermekes apuka, akit gyerekkorában sokszor bántották a szerep miatt, így New Yorkba költözött és bebizonyította, nem csak gyerekszínészként lehet sikeres.

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra