Aggasztó! Újabb szomorú hírt közöltek Demjén Ferencről!

Néhány héttel ezelőtt jelentették be, több koncertje is elmarad a betegeskedő Demjén Ferencnek. Most újabb szomorú hír érkezett.

Április 2-án a népszerű magyar énekes közösségi oldalán jelentették be, a tavaszi turné Demjén Ferenc betegsége miatt csúszik: "az idei turnémat májusban tudom elkezdeni. Sajnos ez 3 áprilisi koncertemet érinti, melyeket mindenképpen szeretnék pótolni." - közölte a Facebook-oldalán, ahol ezt követően az új időpontok is sorra jelentek meg a pótlásokról...

Most azonban újabb szomorú hír érkezett, már egy májusra tervezett koncertet is le kell fújni. "Tájékoztatás. A 2018. szeptemberében vihar miatt elmaradt siófoki koncert pótlására, ez év május 17-én került volna sor. Demjén Ferenc rehabilitációs kezelése azonban folyamatosságot igényel, annak megszakítása lassíthatja a gyógyulás folyamatát. A tavaszi turné elmaradt koncertjei pótolva lesznek egy új időpontban. Köszönjük a barátok, rajongók és a helyszíni szervezők megértését és türelmét. Demjén Ferenc menedzsment" - írják az oldalon.

Címlapkép: Facebook/DemjenFerencHivatalos

24 óra