Döbbenet: a nyílt utcán ölték meg a brazil futballsztárt!

Legendákkal játszott együtt, most halott.

Sokk és gyász - leginkább ezek a kifejezések jutnak az ember eszébe azokra az állapotokra, amelyek Brazília szerte uralkodnak jelenleg. Szombaton Sao Paulo utcáján holtan találtak egy férfit, a helyszínelés során kiderült, gyilkosság áldozata lett. A 36 éves Valdiram Caetano de Morais volt az, egy különleges képességű labdarúgó, aki az egykori világbajnok, Romario oldalán kergette őrületbe a védőket.

A játékos karrierje 2006-ban volt a csúcsán, a brazíl kupa gólkirálya lett, majd jött a totális összeomlás. Alkohol, drog és több nőverési ügy, aminek eredményeként csapata, a Vasco da Gama lapátra tette őt. Ezt követően 19 csapatban játszott, karrierjét pedig két éve fejezte be. Korábbi sikereinek azonban már a közelébe sem ért.

Tavaly a Vasco da Gama vezetőségének tudomására jutott, hogy a játékos hajléktalanként, az utcán él. A segítségére siettek, egy rehabilitációs klinikára vitték. Onnan azonban megszökött. Most pedig halott. Utolsó éveiről sokat elmond, egy családtagja sem volt hajlandó azonosítani.

Címlapkép: 123rf.com

24 óra