Drograzzia: házkutatást tartottak a magyar színész lakásán!

Másfél hete pókerpartit tartott az otthonában, amikor váratlanul rendőrök állítottak be hozzá.

Sokáig hezitált Árpa Attila, beszéljen-e, nem akart félreértéseket. A 47 éves színész-rendező végül önként kereste meg a Blikket, hogy elmesélje nem mindennapi történetét. "Hatan ültünk a teraszomon, épp kezdtünk volna játszani, amikor zseblámpával és egy aranyos drogkereső kutyával megjelentek nálam a rendőrök. Először azt hittem, egy barátom öltözött be, hogy megvicceljen, ám amikor megmutatták a házkutatási parancsot, egyértelmű lett, miről van szó" – mondta Árpa a lapnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Attila Arpa (@attilaarpa) által megosztott bejegyzés,

"A rendőrök nagyon kulturáltak és rendesek voltak. Sokáig ott voltak, mindent átnéztek, a hűtőmet, a kukámat, de még az autómat is, sőt, azt is megkérdezték, van-e más ingatlanom. Természetesen nem találtak nálam semmit, mondjuk egy doboz fájdalomcsillapítót lefoglaltak. Nem őrizgetek otthon drogot, nem vagyok díler, nem adok el senkinek. Bár azt nem tagadom, hogy a múltban kipróbáltam a kábítószert, de az nagyon régen volt, és teljes mértékben az én magánügyem." - folytatta a színész-rendező.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Attila Arpa (@attilaarpa) által megosztott bejegyzés,

Árpa azt sem titkolta, a 90-es évek magyar alvilágáról ír forgatókönyvet, így hetek óta gyakran beszélget fegyverekről, drogokról, így nem lenne meglepve, ha ezt hallhatta volna valaki...

Címlapkép: 123rf.com

 

24 óra