Mezőörsi horrorbaleset: Megdöbbentő dolgok derültek ki a sofőrről! Fotók

Öt család életét változtatta meg a mezőhegyesi horrobaleset. A balesetet okozó autó sofőrjéről megdöbbentő dolgok derültek ki.

Vasárnap reggel két autó ütközött frontálisan a 81-es főúton, a járművek kigyulladtak és heten bent égtek a roncsok közt. Az már korábban kiderült, az egyik autó tulajdonosának még nem volt jogosítványa, az Audit azonban egy ismerőse vezette, aki kölcsönkérte azt. Az autóban rajtuk kívül egy házaspár és a kisfiuk utazott, akiket kórházba vittek.

A másik autóban utazó fiatal pár kapcsán azonban csak most derült ki a szörnyű igazság!

Íme borzasztó tragédia képei!

A rédei, 19 esztendős Cs. Ra­móna a barátjával utazott Kisbér felé az Opelben. Ő az anyós­ülésen ült, amikor barátja, P. Zoltán a halálba száguldott vele. A férfiről az RTL Híradó tudta meg, több mint tíz éve társaival rendszeresen vert össze más fiatalokat, ezért börtönben is ült. A baleset előtt nem sokkal pedig összeverte a főbérlőjét, aki a bérleti díjat kérte tőle.

 

Azóta az is kiderült, P. Zoltán és Cs. Ramóna összevesztek a baleset előtt, a lány valószínűleg el akarta hagyni a férfit. Zoltán betuszkolta őt az autójába majd a halálba száguldott vele.

Most az is kiderült: érvényes jogosítványa sem volt!

Címlapkép: Police.hu

24 óra