Most érkezett: a börtönben lett öngyilkos Pásztor Anna támadója!

Augusztusban egy fővárosi koncertjükön késsel akart rátámadni Pásztor Annára egy "rajongója". A férfit elkapták, az ügye bíróságra került. 

A Blikk írta meg, a férfi öngyilkos lett a zárkájában! Ma reggelre kiderült, meg is halt!

"A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet egyik objektumában az elhelyezésére szolgáló zárkájában kísérelt meg öngyilkosságot egy 40 éves letartóztatott férfi 2019. február 27-én az éjszakai órákban.

Az ellenőrzéseknek köszönhetően a börtönőrök azonnal észlelték a férfi cselekményét, a zárkába siettek, és megkezdték a fogvatartott ellátását, az életmentést, és a kiérkező mentőkkel közösen stabilizálták az állapotát. Ennek is köszönhető, hogy a férfit a mentő az egyik budapesti kórházba tudta szállítani.

A gondos, szakszerű kórházi ellátás ellenére sajnos a fogvatartott 2019. február 28-án, a reggeli órákban a kórházban életét vesztette. A rendőrség a helyszíni szemle során az idegenkezűséget kizárta." - közölte a BVOP a közleményében.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pásztor Anna (@pasztorannaenekes) által megosztott bejegyzés,

A szlovák Jozef P. hónapokon át zaklatta az énekesnőt a közösségi oldalain, sőt, egy fővárosi koncertjére egy kést rejtegetve ment el tavaly. Ott kapták el.

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is

24 óra