Drámai vallomást tett Tóth Andi! - Fotók

Megrázó vallomást tett a tehetségkutató nyertese: élete mélypontjáról vallott Tóth Andi.

Eleinte azt hitték, epilepsziás, majd kiderült, pánikbetegség gyötri: Tóth Andi 15 éves volt, amikor megnyerte a tehetségkutatót és az élete nagy fordulatot vett. Gyerekfejjel szinte képtelenség lehetett ezt feldolgozni. Talán nem is csoda, hogy az énekesnő önbizalomhiánnyal küzdött, pánikbeteg lett és éveken át pszichológus kezelte.

"Egyetlen ember sem volt mellettem, akiben bízhattam volna. Rengetegen kihasználtak, átvertek, szóval mély nyomot hagyott bennem a tehetségkutató és az azt követő időszak. A műsor után két évig pszichológushoz jártam, mert állandó pánikrohamok gyötörtek - mondta a Borsnak Tóth Andi, akinek egyéb gondjai is akadtak - magával.

Íme Andi legpikánsabb szelfijei!

"Sosem volt önbizalmam. Ez eleinte az éneklésben is akadályozott, de ha nem éneklésről van szó, akkor a mai napig idegen számomra a színpad, és kellemetlenül érzem magam, ha néznek. Meglepődöm, zavarba jövök, és olvadozom, ha valaki megdicsér. Talán azért, mert igazán csúf kislány voltam. Nemigen kaptam pozitív visszajelzést, és valahogy hozzászoktam ehhez. Ma már nem tartom magam csúnyának, de azt sem értem, ha áradoznak rólam. Nagyon zavar, amikor nem a hangom, hanem valami külsőség miatt dicsérnek" - mondta Tóth Andi, aki az elmúlt években alaposan kinyílt, rendre pikáns képeket posztol a közösségi oldalára, amivel gyakran a címlapokon találja magát.

24 óra