Egy napon születtek! Közös bulin ünnepelt Rogán Cecília és Sarka Kata gyermeke! – Exkluzív fotók

2009. február 15. – ez az a nap, ami mindkettejük életét alaposan megváltoztatta: Sarka Kata és Rogán Cecília is anya lett!

Ők ketten már akkor is jó kapcsolatot ápoltak egymással, de természetesen akkor még talán egyikőjük sem gondolta, hogy néhány évvel később nem csak a barátságuk, közös vállalkozásaik is összekötik majd őket.

No és az a bizonyos február 15., amikor Dani és Noncsi is világra jött.

 „Egy napon születtek, nagyon jó barátok, mellesleg a legjobb barátnőm fia. Kell ennél tökéletesebb kombináció?” – tette fel a költői kérdést néhány napja a közösségi oldalán Dani és Noncsi szülinapi képe alatt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Cecília is szerencsésnek érzi magát, mert Katával érzése szerint is nagyon jól kiegészítik egymást, nem csak barátként, az üzleti életben is. „Dani és Noncsi tényleg gyerekkoruk óta barátok, tíz éve lassan” – tette hozzá Cecília, aki azt is elárulta, a napokban előkerültek az első közös képek is a gyermekeikről, amikor még kisbabaként, érdeklődő tekintettel nézegették egymást.

Azóta azonban elrepült egy évtized, Dani sármos fiatalemberré, Noncsi gyönyörű kislánnyá cseperedett.

A tizedik születésnapjukat pedig – szinte természetes – együtt ünnepelték meg, ajándékuk pedig többek között egy ünnepi fotózás volt, amelyről most exkluzív képeket is mutathatunk!

Íme Dani és Noncsi szülinapi képei!

Címlapkép: twn.hu

24 óra