Bréking! 35 év után levágatta a haját Balázs Pali! - Fotó

Fontos döntést hozott, rá se ismerni az énekesre.

Új album, új zenei irány és új külső! Röviden ez a magyarázata Balázs Palinak, aki három és fél évtized után levágatta karrierje során emblematikussá vált fürtjeit. "Az ötvenedik születésnapomon – az elmúlt év július 25-én – lezártam egy korszakot az életemben. Nagyobb zenei tovább lépést álmodtam meg magamnak, mivel úgy érzem, hogy szerzőként és előadóként is van még bennem tartalék bőven a jövőre nézve" - mondta a zenész a Blikknek.

A zenésznek új albumjának felvételei alatt jutott az eszébe, a külsőségeken is változtathatna. "Úgy éreztem, annyira fiatalos, trendi slágerek születtek, hogy a hajam átalakítása is felmerült bennem. Bevallom, elsőre elég bizarrnak tűnt az ötlet, de másnap reggel, miután felébredtem, azt mondtam, végül is miért ne” – mesélte a lapnak.

„Azt hittem, lelkileg nem lesz ilyen könnyű elengednem a hosszú hajat. Harmincöt év hosszú idő, s ebből huszonhármat már országosan ismert előadóként töltöttem. Mégis gördülékenyen történt minden! Eddig csak aszűkebb baráti körben mutattam meg az új fotósorozatot, de mindenkitől csak elismerő visszajelzést kaptam. Többek szerint az új image új dimenziót is jelent majd a pályafutásomat illetően.” - mondta a Blikknek Balázs Pali.

Címlapkép: Facebook/BalázsPaliHivatalosOldal

24 óra