Megérkezett a Messenger álomfunkciója! De csak 10 perced van, hogy megmentsd a kapcsolatod!

Szerelmeket, barátságokat tehetett tönkre eddig a Messenger, de az álomfunkcióval most kaptunk 10 percet.

Mindenkinek ismerős lehet a szituáció: már elküldtünk egy üzenetet a Messengeren, amit később megbántunk, és szerettük volna visszahívni vagy törölni az elküldött szöveget. Pedig egy rossz helyre elküldött félmondat is tönkretehet akár egy szerelmet, üzleti megbeszélést, vagy barátságot is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quien no conoce este logo en el mundo entero?... Who doesn't know this logo in the world?... . . . #facebook #facebooklogo

ToonyMania (@srtoony) által megosztott bejegyzés,

Kedden a Facebook hivatalosan is bevezette az álomfunkciót, amit hosszú hónapokon át készítettek elő.

Már vannak olyan országok, ahol működik, de az elkövetkezendő napokban folyamatosan érkezik majd minden felhasználóhoz: ezentúl már utólag is törölni lehet az eküldött Messenger-üzeneteinket. Így, ha rossz helyre ment egy, vagy pontatlan információkat tartalmazott, esetleg megbántuk, hogy elküldtük, lesz lehetőségünk utólag is "korrigálni", azaz törölni.

De csak 10 percig! Utána örökre ott marad, ahová ment!

Forrás: Facebook

Így nagyon hamar meg kell hozni a döntést, ha törölni szeretnénk. S hogy hogyan működik? Rá kell nyomnunk a törölni kívánt üzenetre, és a felkínált lehetőségek közül ki kell választanunk a törlést. Arra külön van lehetőség, hogy csak a saját szemünk elöl tüntessük el az üzenetet, vagy senki számára ne legyen látható. Ugyanis csoportos beszélgetésekben is működik.

24 óra