Szerelmével posztolt Tóth Vera! Külföldön romantikáznak - Fotó

Tóth Vera újra szerelmes - először posztot képet új párjával.

Néhány nappal ezelőtt egy hetilapnak árulta el, nincs már egyedül. A Megasztár nyertese ötven kilót fogyott az elmúlt években, a nagy változás pedig új szerelmet is meghozta számára a jelek szerint.

"Köthető az új életemhez és az érdeklődési körömhöz, hogy rövid ideje rátaláltam egy csodás férfira, akivel nagyon bensőséges lett a viszonyunk. Érdekes véletlenek sora volt, ahogy mi egymásra találtunk. Ez a kapcsolat annyira friss, hogy egyelőre nem szeretnék róla többet mondani; igaz, nem lehet és nem is akarom eltitkolni a boldogságomat. A későbbiekben sem szeretném a nyilvánosság előtt élni a magánéletemet. Persze, ha komolyra fordul a dolog, biztos megmutatom. A szüleim és a közeli barátaim tudnak már róla, a kutyám pedig gyorsan megbarátkoztak vele. Boldog és büszke vagyok, hogy egy ilyen pasi van mellettem" – mondta a HOT! magazinnak Tóth Vera.

S hogy mekkora lehet a szerelem? Arról sokat elárul, hogy az énekesnő néhány órája a spanyol fővárosból, Madridból posztolt egy képet, amelyiken egy titokzatos férfi szorítja a kezét.  "Szerelem, Madrid, cava..." - írta a romantikus fotóhoz Tóth Vera.

24 óra