Megrázó felvételek: 15 gyerek maradt félárván az M3-ason történt baleset után - Videó

Négyen haltak meg abban a balesetben, ami hétfőn hajnalban történt az M3-ason. A Tények riportjából derült ki, 15 gyerek maradt félárván.

Nyolc személygépkocsi rohant egymásba hétfőn az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a geleji pihenő közelében. A balesetben négyen meghaltak, hatak - köztük egy csecsemő - megsérültek.

Íme a tragédia képei! (Forrás: police.hu)

Kisnaményiak ültek abban az autóban, amely egy kamionnal ütközött a sűrű ködben az M3-as autópályán Mezőkeresztes térségében. A Tények információi szerint az autón nyári gumi volt, ezért pördülhetett meg a jeges úton, majd csapódott az árokba.

Egy nő a helyszínen életét vesztette, párja válságos állapotban van. Három gyermekük aggódik most apjukért. Velük utazott egy 44 éves férfi és 27 éves fia, mindketten meghaltak. Családjukban hét gyermek maradt félárván. Útitársuk volt egy 38 éves férfi is, akinek az életéért hét órán át küzdöttek - hiába. Öt gyermeke közül a legidősebb egy beteg lány, a legkisebb alig egyéves.

A település most azért fogott össze, hogy az áldozatok családjainak segítsenek a temetés költségeiben. Volt, aki a balesetről készült képeken ismerte fel rokona táskáját, így értesült róla, hogy szeretteiket érte a tragédia.

24 óra