Tömegbaleset az M3-ason: újabb szörnyű hír érkezett! - Képek a helyszínről

Már négy halálos áldozata van az M3-as autópályán, Mezőkeresztes térségében hétfő reggel történt balesetnek. Képek is érkeztek!

Nyolc személygépkocsi rohant egymásba az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a geleji pihenő közelében. Az egyik autó az árokba csapódott, öten szorultak a gépjárműbe - őket feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók.

A rendőrség tájékoztatása szerint az autópálya főváros felé vezető oldalát lezárta. "A sztrádáról lehajtani Emődnél, az M30-as autópálya 5. kilométerszelvénye után kell és Mezőkeresztesnél térhetnek vissza az M3-as autópályára a fővárosba tartók." - írja a police.hu.

Először azt közölték, hogy a balesetben egy férfi a helyszínen, ketten - egy férfi és egy nő - a kórházba szállításuk közben haltak meg. Ketten súlyos, négyen - köztük egy csecsemő - könnyű sérülést szenvedtek, őket a mentők kórházba vitték - írja az Inforstart.

Íme a tragédia képei! (Forrás: police.hu)

Nem sokkal ezelőtt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház közölte a hírt: az intézménybe került két életveszélyes sérült egyike meghalt. Így már négy főre emelkedett az elhunytak száma.

24 óra