Titokban megnősült L. L. Junior! Ő lett a felesége!

Pár nappal ezelőtt örök hűséget fogadott egymásnak Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior.

A legnagyobb titokban feleségül vette a Barátok közt volt sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lányát, Kingát L.L. Junior - írja a BorsA pár Dominikán, a homokos tengerparton fogadott örök hűséget egymásnak, az esküvőről azonban sem Kinga, sem Junior szülei nem tudtak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

"Annyira titkos volt az esküvőnk, hogy sem az én édesanyám, sem Kinga szülei nem tudnak róla, hogy összeházasodtunk. Csodálatos szertartást szerveztem, helikopterrel vittek minket egy lakatlan szigetre, ahol a fehér homokos tengerparton két tanú jelenlétében mondtuk ki a boldogító igent. A roma származásom ellenére sem gondolkodtam soha azon, hogy egy bazi nagy roma lagzit rendezzek, ha egyszer megnősülök. Ez a szűkkörű ceremónia csak rólunk szólt, így volt tiszta. Nagyon remélem, hogy az édesanyám és Kinga édesapja is megérti ezt, és nem lesz a szívükben harag a titkolózásunk miatt." - mondta a lapnak Junior.

Tavaly év elején derült ki, hogy az énekes és a Barátok közt egykori sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lánya, Kinga egy párt alkot. Junior pedig meg is kérte a lány kezét. Az elmúlt két évben azonban háromszor is szakítottak, de eddig mindig kibékültek.

"Egy eljegyzés nagyon komoly dolog, ezért is harcolunk ennyire ezért a kapcsolatért. Kinga végig viselte a gyűrűt, amivel megkértem a kezét, és most is büszkén mutatja, hogy rajta van. Ennél nagyobb boldogság nem is kell nekünk" – áradozott Junior augusztusban, miután ismét kibékültek a lánnyal. 

24 óra