Gyermeke elrablásával fenyegették meg Luxus Vivient

A közösségi oldalán fenyegették meg Vasvári Vivient.

A luxusfeleség a Blikknek árulta el, egy „rajongója” azt írta neki, elrabolja a gyermekét. "A műsorral és a nyíltságommal sok negatív dolog is jár. Vannak fura emberek, vagy piti csalók, akik furcsa üzenetekkel akarnak a közelembe férkőzni. Például volt egy eset, amikor valaki, mint később kiderült, egy hamis profilról, azt írta, el fogja rabolni a gyermekem. Rögtön jeleztem neki, feljelentést teszek. Utána törölte a profilját, eltűnt az internetről, s azóta nem jelentkezett. Nem tolerálom az ilyesmit és ezt javaslom mindenkinek, aki hasonló helyzetbe kerül. Ne engedjen a zsaroló zaklatóknak." - mondta a lapnak Vivi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

 

A kétgyermekes anyuka azt is elmondta, már nem csak őt, rokonait, gyermekeit is fenyegették, sőt, nemrég egy férfi intim fotókkal próbált pénz kicsalni tőle.

"Azt mondta, eladja újságoknak a fehérneműs képeimet. Nevetséges, hiszen én vállalom a testem, számos ilyen képem van! Tizennyolc éves koromtól gyakran készítettem a párjaimnak ilyen naptárt, akár születésnapra vagy karácsonyi ajándékként" – tette hozzá Vasvári Vivien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

 

24 óra