Havi tízmillióért keres Sugar Daddy-t a tehetségkutató énekesnője!

Továbbra is énekesnő lenne, ehhez viszont sok pénzre van szüksége - örömlánynak állt a szexi sztár.

A német Csillag születik 2017-es szériájában tűnt fel, de az első show során kiesett. Emilija Mihailova azonban továbbra sem adja fel az álmát: miután a Sugar-Daddy-jét kidobta, örömlánynak állt. És azt sem hallgatja el, miért.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emilia Mihailova (@e_mihailova) által megosztott bejegyzés,

A tehetségkutató után az Ádám keresi Évát sztárja lett, majd a nyuszis magazinnak is megmutatta bájait. Innen gyakorlatilag már csak egy lépés választotta el attól, hogy szépségét máshogy is kamatoztassa. Mivel Emilija továbbra is énekesnő szeretne lenni, amihez sok pénzre lesz szüksége, úgy érezte, escort-lányként megteremtheti ennek a lehetőségét.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Promiflash (@promiflash) által megosztott bejegyzés,

"Saját zenei karrierem építeném. Ehhez sok pénzre van szükségem. Egy éven át volt egy Sugar-Daddy-m, aki mellett luxuséletem volt" - mondta a svájci szépség a német Bild-nek, aki most egy nyilvános honlapon keresi partnereit, ahová szexi képeket is feltöltöttek róla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Promiflash (@promiflash) által megosztott bejegyzés,

A tehetségkutató sztárját rövidebb időre is "ki lehet bérelni": két óra 2000 euró, azaz körülbelül hatszázezer forint, egy éjszakáért azonban már 5500-at, azaz több mint másfél milliót kér. Az örömlányélet kapcsán ugyanakkor egészen furcsán látja a szerepét, szerinte ugyanis a férfiak meg a saját testüket bocsájtják az ő rendelkezésére.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emilia Mihailova (@e_mihailova) által megosztott bejegyzés,

Emilija azt sem hallgatta el, nyitott egy támogatói kapcsolatra is, igaz, aki őt akarja, mélyen a zsebébe kell nyúlnia. "Elsősorban most egy új Sugar-Daddy-keresek. Legalább 30 ezer eurót (több mint 9 millió forint - a szerk.) kell nekem havonta fizetnie, ha sokáig velem akar maradni" - mondta Emilija.

 

24 óra