Hatalmasat villantott! Melltartó nélkül fotózták Jennifer Anistont!

A 49 éves színésznő friss fotósorozatától hangos a világsajtó.

Túl a második váláson, a szerelemben tehát nem a legszerencsésebb, Jennifer Aniston ennek ellenére pozitív és boldog. Az amerikai ELLE-magazin szexi sorozatot közöt a színésznőről és természetesen egy interjú is készült vele, amelyben többek között azt is elárulta, mi számára a boldogság.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elle Magazine (@elleusa) által megosztott bejegyzés,

A fotózáson megmutatta, máig irigylésreméltó alakkal áldotta meg az élet, a fotós, Zoey Grossman azonban az erős nő karakterét próbálta meg kidomborítani a sorozatban. Elég jól sikerült.

"Még mindig egy olyan társadalomban élünk, ahol a nőktől elvárják: Ebben a korban már férjnél kell lenned. Ebben a korban már gyermekeidnek kell lennie. Ez csak egy mese... Az ideális boldogság ma már teljesen más, mint az 50-es években." - magyarázta Aniston. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elle Magazine (@elleusa) által megosztott bejegyzés,

Természetesen reagált azokra a sajtóhírekre is, amik vele kapcsolatban gyakran a házasságot és a gyermekeket "követelik" szinte. "Vannak emberek, akiket arra teretett az Ég, hogy feleségek, édesanyák legyenek, gyermekekkel. Nem tudom, hogy ezek a szerepek nekem vannak-e teremtve. De ki tudja, mit hoz nekem a jövő, ami a kapcsolatokat és gyerekeket illeti" - magyarázta a színésznő, akinek az egyik képe különös népszerűségnek örvend. 

Anistont melltartó nélkül örökítette meg a sztárfotós, és igenis, okkal lehet büszke idomaira ma is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elle Magazine (@elleusa) által megosztott bejegyzés,

A színésznő egyébként a Brad Pitt-tel és Justin Theroux-val való házasságáról is beszélt. "Amikor végetértek, az mindig egy tudatos döntés volt, mert mi magunk döntöttünk, boldogok szeretnénk lenni."

 

24 óra