Nem találod ki, hol szülnek majd! Kiss Ramónáék komoly döntést hoztak

Babaváró karácsony elé néz Kiss Ramóna. Gyermeke apjával több nagy döntést is hoztak. 

A gyönyörű színésznő már a harmadik trimeszterben jár, rövidesen megszületik majd első gyermeke, Noé. Rami és a párja, Lékai Máté a Hot! magazinnak árulták el, hogy tervezik a szülést.

"Szeretnék természetes úton szülni, de ha csak egy százalék esélye is van annak, hogy Noét bármi veszélyezteti, nem ragaszkodom ehhez. [...] Apás szülés mellett döntöttünk, Máté rám bízta, hogyan legyen, de vacilláltam, mert annyiféle dolgot hallottam. Egyrészt azt, ami engem is meggyőzött: ez köztünk is egy felbonthatatlan szövetség lesz. Közben pedig ott van az, hogy sok anyukától azt hallottam, hogy megbánták, mert a látvány miatt elhidegültek egymástól. De én nem bírom ki, hogy ne legyen mellettem Máté!" – mondta Rami, aki azt sem titkolta, miyen módon szeretnének szülni.

"A kádas szülés érdekel, eddig mindenki nagyon dicsérte. Jó érzésnek írták le, azt mondták, könnyebb a vajúdás. Így még az is lehet, hogy kádban hozom világra a fiamat!" – mondta a színésznő, aknek a párja azt is hozzátette: ez a Karácsony különleges lesz a számukra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

"Régi álmunk válik valóra azáltal, hogy beköltözhetünk a szépen felújított, közös otthonunkba. Lesz végre egy rendes családi fészkünk, amit karácsonyra gyönyörűen feldíszíthetünk, ahol van már gyerekszoba, ahol felállíthatjuk az első karácsonyfánkat, szóval karácsonykor összeköltözünk!" – mondta a Hot! magazinnak Lékai Máté.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

 

24 óra