Hihetetlen! 17 év után távozik a TV2 egyik legnagyobb sztárja!

Élete egyik legnehezebb döntését hozta meg Liptai Claudia. Nem hosszabbítja meg a szerződését a TV2-vel.

A cstorna karácsonyi reklámflmjéből is kimaradt, egy napilap pedig megtudta, ez nem véletlen. Liptai Claudia szerződése lejárt a TV2-vel és úgy döntött, nem hosszabbítja meg. A Sztárban sztár utolsó adása lesz így az utolsó munkanapja a csatornánál 17 év után. Claudia a Borsnak azt is elárulta, mi távozásának az oka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

"Az első és legfontosabb ok a kisfiam, Marci. Az ő érkezését isteni ajándékként fogom fel. Amikor nemrég kórházba került, s nekem dolgozni kellett volna, megfogalmazódott bennem, hogy egy kisgyerek mellett ilyen kötöttségeket nem vállalhatok. A csatorna ugyan toleráns volt, de őket sem állíthatom ilyen helyzetbe. A másik ok pedig az, hogy ma már olyan gyorsan fejlődik a show világa, folyamatosan meg kell újulni. Én voltam az, aki mindig hangoztatta, hogy szeretek alkalmazottként élni, de egy ideje ez is megváltozott. Arra vágyom, hogy a saját magam ura legyek. Elnézve az egykori nagy tévéseket, arra a következtetésre jutottam, hogy váltani, újat csinálni, kipróbálni magam más területen addig kell, amíg megtehetem, s nem akkor, amikor muszáj. Elsősorban szeretném megtanulni a tartalomgyártás minden fázisát. Ezenkívül a férjemmel is forgatjuk a youtube-ra a sütis műsorunkat, az Édes Kettes-t" – magyarázta tele energiával a hangjában Liptai Claudia, aki még egy korábban forgatott Séfek séfe adásban fel fog tűnni hosszú hajjal, de arról fogalma sincs, hogy a TV2-n láthatjuk-e még valaha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

 

 

A TV2 azt közölte a napilappal, a jövőben egyedi megállapodással, műsorokra fogják szerződtetni Claut, amennyiben lesz olyan műsor, vagy formátum, ami illik hozzá. Azaz számítanak rá.

 

24 óra