Mentőt hívtak a szereplőhöz! Életmentő beavatkozás miatt maradt el a Viasat3 felvétele! - Fotók

Hiába várták az állandó szereplőjüket, nem érkezett meg, sőt, a telefonját sem vette fel. Később derült ki, az életéért küzdenek.

Kis híjján tragédiával végződött Az Alkotók című műsor legfrissebb epizódjának felvétele. A VIASAT3 házátalakító műsorának producere szokatlan hírre érkezett a forgatásra, a műsor állandó szakértője "eltűnt". "A stáb vezetője aggódva hívta Pétert, aki a házátalakítások során a villanyszerelési munkálatok szakértője, de elérhetetlen volt. A forgatst el kellett halasztanunk" - mondta a TWN-nek Simonkovits Ákos, producer.

Mint kiderült, a korábban testőrként is dolgozó férfire egy darázs támadt rá, és szó szerint az élete volt a tét.

Körülbelül 2-3 percen belül viszketést éreztem, majd három perc múlva már éreztem egy forró érzést is, ami teljesen eluralkodott a testemen. Semmi mérlegelés azonnal mentőbe és megkezdődött a kezelés, ekkor még nem tudtam, hogy ez egy életmentő beavatkozás történt. Ezt azért írtam, hogy mindenki tanuljon belőle, nem tudtam az allergiáimról én sem. Üdv mindenkinek Peti” - írta ki a közösségi oldalára a férfi, akinek a képeiről jól látszik, testét duzzanatok és kiütések lepték el.

A második évad epizódjait holnaptól, vasárnap délelőttönként láthatjuk a képernyőn.

 

24 óra