Óriás bejelentést tett a TV2: legendás műsorvezetőt igazoltak!

Ő vezeti az Exatlont.

Óriás bejelentést tett a TV2: legendás műsorvezetőt igazoltak!

Egy nagyszabású sajtótájékoztatón jelentette be a TV2: a csatorna rövidesen bemutatja az Exatlon nevű reality-t, a műsorvezető Palik László.

Palik neve mindenki számára ismerősen cseng, hiszen több mint 20 évig volt meghatározó szereplője a magyar televíziózásnak. A legtöbben a Forma 1-es közvetítések emblematikus kommentátoraként tartják számon, emellett olyan sportesemények kapcsán is eszünkbe juthat, mint az 1992-es és a 2000-es Nyári olimpiai játékok, amikor műsorvezetőként tudósított a versenyekről. Marsi Anikó férje 8 évvel ezelőtt visszavonult, azonban 2019-ben visszatér a képernyőre a TV2-n az Exatlon Hungary műsorvezetőjeként.

A TV2.hu csapata exklúzív interjút készített vele, melyben elárulta, miért tér vissza a képernyőre:

A következő videóból kiderül, hogyan reagált a családja:

Az Exatlon Hungaryversenyében két csapat küzd meg a győzelemért és a dicsőségért a nem mindennapi akadálypályákon: az egykori és jelenlegi élsportolókból álló Bajnokokcsapnak össze a Kihívókkal, akik életében a sport központi szerepet játszik.

"Mindannyian csak alapos orvosi vizsgálat és állapotfelmérés után utazhatnak el, a játékosok egyéni teljesítményei pedig nagyban befolyásolják a csapatuk eredményét, így közös érdek, hogy mindenki a legjobb formáját nyújtsa a verseny során. Az Exatlon Bajnokára a küzdelem végén 20 milliós nyeremény vár." - írja az NLCafé.hu.

 

24 óra