Szétverték a fejét Laky Zsuzsi férjének! Súlyos következményei lettek

Laky Zsuzsi férje ma már arra sem emlékszik, mit kell a boltból hazavinnie.

A volt szépségkirálynő ketrecharcos férje több súlyos fejsérülést is szenvedett, amitől a rövidtávú memóriája károsodott. Dietz Gusztáv ezért kérte meg párját A legbátrabb párosban, hogy ő oldja meg a logikai feladatot.

"2015-ben, Linzben szenvedtem súlyos vereséget, Tomislav Spahovic ütött ki. Egy labdába sem fejelhettem volna bele fél évig, még edzésen sem üthettek volna meg, de rá egy hónapra elvállaltam egy bécsi gálát. Ezen a meccsen is le­ütöttek, kibújt a fedezékből a fejem, párat kaptam a földön is, pedig már öntudatlan voltam" – mesélte a Borsnak, és hozzátette: csoda, hogy az első ütés után életben maradt. 

Guszti több hónapot töltött kórházban.

"Rettentő kellemetlen. Hallod és érted, amit mondanak neked, de nem tudsz reagálni, csak nézel ki bambán a fejedből. Ekkor éreztem azt először, hogy sérült a memóriám. Arra sem emlékeztem, hol voltam tegnap autóval. Aztán múltak az álló KO-k, a rosszullétek. Kilenc hónap múlva ráhúztam még egy meccset, gondoltam, hogy ha jobban lettem, mehetek. Az agyam reflexből lekapcsolt, pár másodpercre nem is emlékszem, megint ki-ütöttek" – folytatta a ketrecharcos, akinek ma már a felesége az élő notesze, akár öt sms-t is ír, mi kell a boltból.

 

 

24 óra