Kerítésen átnyúlva törték ki a budapesti Erika nyakát

Egy kétgyermekes családanyát ért döbbenetes támadás.

Tnács Erika párjától jó ideje egy férfi folyamatosan pénzt kér, a kölcsön már egymillió felett jár, így úgy döntöttek, szeretnék visszakapni ezt az összeget. A közösségi oldalukon is segítséget kértek, hátha találnak még sorstársakat és együtt tehetnek majd feljelentést. Üzenetüket azonban a a kölcsönkérők is olvasták.

"Július 24-én a kora esti órákban megjelentek a tartozóink a házunk előtt. Olvasták, hogy a közösségi médiában is megírtuk a dolgot, így úgy gondolták, hogy számon kérnek minket" – mesélte a Borsnak az édesanya, akinek a haját a tartozó család női tagja megragadta a kerítésnél, és teljes erőből ráncigálni kezdte. 

 

"A nő hosszasan, teljes erővel rángatta a hajamat, oldalról, a kerítésen átnyúlva nekipréselt a kerítésnek, miközben a párja az öklét rázva fenyegetett, hogy mit képzelek, hogy megírjuk az igazságot az interneten. Rettentően féltem, határidőt adott, életveszélyesen megfenyegetett, de ami azonban a legrosszabb volt, a kamaszlányom mindezt végignézte a házunk erkélyéről" – magyarázta a lapnak Erika.

A támadás következményeként azonban eltört Erika korábban műtött nyakcsigolyája, azonnal műteni kellett. A rendőrség hivatalból indított eljárást, de Erika is feljelentést tett.

"Ügyfelem és a vádlottak közti első szembesítésre utóbbiak nem jöttek el. Másodszorra pedig azt állították, hogy Erika gázspray-vel támadt rájuk, ami nonszensz, ugyanis semmi bizonyíték nincs erre. Komoly összeggel adósak a családnak, és az sem véletlen, hogy a bíróság távoltartási határozatot hozott a vétkesek ellen: három hónapig tizenöt méteren belül nem közelíthetik meg őket – mondta a nő ügyvédje, Dr. Györei Péter. 

 

24 óra