Bochkor Gábor kitálalt a szakításról! "Sokkot kaptam!"

Először szólalt meg szakításuk óta, kijelentéseivel Bochkor Gábor rögtön felkavarta az állóvizet.

A műsorvezető azt mondja, idén januárban jött rá, hogy valami végérvényesen megromlott közte és párja, Várkonyi Andi között. Akkor volt egy nagy beszélgetésük, és rá kellett döbbennie, párja életében sok dolog megváltozott. Miután Várkonyi Andi tavasszal a nővérét is elvesztette, minden rosszabb lett.

"Amikor júniusban közölte velem, hogy vége sokkot kaptam. Próbáltam kiegyengetni a kapcsolatunkat de benne már nem volt hajlandóság. A bejelentés előtt elmentem pszichológushoz, hogy megértsem mi történik vele és velünk. Az én fejemben Nóri születése óta él egy igazi klasszikus családkép, sokat kellett változnom, hogy családfővé váljak, de büszke vagyok rá, hogy sikerült. Ezért is sokkolt, hogy mindennek vége, hogy nincs mód megjavítani ami óriási érték" - mondta Bochkor a Storynak. 

A műsorvezetőnek az is az eszébe jutott, eladja a közös házukat, ahol egyedül már borzalmas érzés létezni is. Bochkor érzése szerint Várkonyinak kiépült mellette egy párhuzamos élete és nem csak vele, másokkal is megszakított minden kapcsolatot. Párterápiát Bochkor hiába javasolt, Andi nem volt nyitott rá.

"Úgy éreztem az érvei sokkal korábbi időkből származó sérelmekről szólnak, le akarta darálni magában az együtt töltött időt, Borzalmas volt hallani" - mondta Bochkor, akinek egy pszichológus is segít feldolgozni a történteket.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés,

Azt is nehezményezi, hogy noha megbeszélték, együtt mondják el mindezt lányuknak, Nórinak, Várkonyi a háta mögött, nélküle avatta be a lányát.

"Nóri aznap este nagyon feszült volt, alig tudott elaludni. Fogtam a kezét, megígértem, hogy megpróbálom rendbe hozni a dolgokat, akkor megnyugodott és elaludt" - emlékezett Bochkor, aki nagyon nehezen viseli, hogy nem vehet részt lánya nevelésében.

24 óra