Végre kiderült: ezért bakizott Király Linda a Himnusz éneklése közben!

2002-ben egy teljes sportcsarnok fütyülte ki, miután belesült a Himnusz szövegébe. A Király család című könyvében most végre elárulja, mi történt pontosan.

Amerikai mintára egy kosárgála meghívott sztárjaként lépett fel, majd az a feladat várt rá, hogy elénekelje a Himnuszt - Király Linda azonban belesült. Hiába kérte a közönség segítségét, hatalmas füttyszó lett a jutalma, Király Linda a köztudatban pedig egy tiszteletlen fiatal lány karatkerével lett azonos - írja a Ripost.

A családról szóló kötetben Linda édesanyja, Gabriella most hosszasan ír erről az incidensről, és úgy érzi, itthon soha nem bocsájtották meg Lindának ezt a bakiját. "Az volt a terv, hogy Linda az egyórás koncertje után húsz percet pihen, átöltözik, fehér blúzt vesz, és visszamegy a stadion küzdőterére, hogy elénekelje a Himnuszt. Előtte az apjával jól begyakorolták, nem lehetett semmi baj." - emlékezett az anya, majd felidézi, hol siklott ki a történet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

▪️ L I N D A ▪️ (@lindakiraly) által megosztott bejegyzés,

"Ám, amikor a koncert után kifelé tartott a küzdőtérről, a DJ elkapta a könyökét, hogy maradjon! (Meggyőződésem, hogy beépített ember volt.) És közben már fel is konferálta a Himnuszt. Ilyen helyzetekben Linda apja szokott diktálni, de akkor nem volt ott, mert eredetileg úgy tervezték, hogy Linda a húszperces szünet után következik. Amikor Tomi meghallotta, mi történik, természetesen azonnal berohant a küzdőtérre, hogy helyrehozzák a dolgot. (...) Bárkivel beszéltünk, aki ott volt, azt mesélte, hogy szépen elsimult az egész. Egyébként sem hiszem, hogy egy tizennyolc éves, aki tulajdonképpen még gyerek, főleg, ha olyan lámpalázas típus, mint Linda, minden esetben el tudja szavalni Kölcsey versét" – mondta el a könyvben Linda édesanyja.

 

24 óra