Bréking! Megszületett Tápai Szabináék második gyermeke! Itt a fotó!

Megszületett Tápai Szabina és Kucsera Gábor kislánya.

Az örömhírt a pár a közösségi oldalán jelentette be. Hello mindenki! "Megérkezett Kucsera Milla a mi kis családunkba! Én is és a kis Hercegnő is jól vagyunk! Már a csodás kis otthonunkban! Egyszerűen boldog vagyok, hogy 2 gyermekes anyuka lehetek! Minden álmom valóra vált, amit valaha is kívántam! Egy csodás férj , Kucsera Gábor egy tündéri kisfiú és egy kicsi csajszi! Beni már most csodás tesó! Gabi pedig mindent megtesz értem, értünk! Hálás vagyok, hogy ilyen családom van!" - írta Szabina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

"Sziasztok megérkezett Apa kicsi Hercegnője, Kucsera Milla. Elmondhatatlanul Boldog vagyok és köszönöm Szerelmem, Tápai Szabina ezt az újabb csodát! Bence és Milla". - kontrázott Kucsera Gábor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kucsera Gábor (@kucseragabor) által megosztott bejegyzés,

Kucsera Gábor és Tápai Szabina egy edzőtáborban ismerték meg egymást, majd miután összeházasodtak, 2013. októberében megszületett szerelmük első gyümölcse, Bence. Az év elején sokakakt megleptek, amikor bejelentették, kisbabát szeretnének, sőt, Szabina ezt követően azt is elárulta, alig két éve még biztos volt benne, el fognak válni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

24 óra