Váratlan fordulat: lezárta a rendőrség a nyomozást VV Fanni ügyében! Itt az eredmény

A rendőrség befejezte a nyomozást Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügyében.

VV Fanni szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, november 20-án tűnt el. Néhány nappal később őrizetbe vették B. Lászlót, aki azóta is tagadja, hogy megölte volna a lányt. A Lokál híre szerint a nyomozást lezárták, a férfi ellen emberölés miatt javasolnak vádemelést.

A sértett édesanyját már értesítette a rendőrség, a jövő héten iratbetekintésre kell bemennie a rendőrségre, hogy hivatalosan is közöljék vele a nyomozás lezárásának tényét” – tájékoztatta a lapot dr. Lichy József, a gyanúsított ügyvédje.

A Lokál cikke szerint B. Lászó minden egyes hívását és lépését ellenőrizték a zsaruk, így derült ki az is, hogy egy nappal Fanni eltűnése után a férfi visszatért a helyszínre. Ekkor arra is lehetett még lehetősége, hogy eltüntesse a nyomokat. Az sem kizárt, hogy az eszméletlen lányt valahol máshol ölhette meg a férfi.

A Lokál forrása szerint a férfi ezt követően Székesfehérváron kitett az autójából egy bőröndöt, amiben a bizonyítékok lehettek. Ezt azonban nem találták meg azóta sem. Bűnsegédet, bűntársat nem találtak a nyomozás során.

 

 

24 óra