Kétgyermekes családanyát lőtt arcon a trafikrabló! Őt keresik a rendőrök! - Fotók

Zárás előtt érkezett.

Kétgyermekes családanyát lőtt arcon a trafikrabló! Őt keresik a rendőrök! - Fotók

Családanyát lőtt arcon egy maszkos rabló Szombathelyen a Zanati úti trafikban.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi "2018. november 20-án 21 óra 32 perc körül bement a szombathelyi Zanati úti Nemzeti Dohányboltba, ahol az eladót -  a nála lévő gázriasztó fegyverrel fenyegetve és azt használva is  - a bevétel átadására kényszerítette. A kassza tartalmát az elkövető kivette, majd az így megszerzett pénzzel gyalogosan elmenekült a helyszínről."

Egy bűnügyi portál információi szerint a trafikban megtámadott nő egy kétgyermekes családanya. Az üzletben dolgozó eladónő éppen söpört, amikor beépett a férfi az üzletbe, még köszönt is neki. "A férfi benyúlt a kabátja belső zsebébe és elővett egy maroklőfegyvert. "Add a pénzt!" - üvöltött rá a nőre, aki higgadtan válaszolt, hogy rendben van, hátra kell mennie érte a pult mögé. A férfi ekkor közelről, indokolatlanul meghúzta az elsütőbillentyűt és gáz-riasztófegyverével arcon "lőtte" a nőt." - írja a 112press.hu.

Az elkövető 40-50 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, zömök testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor kapucnis fekete bőrkabátot, kötött sapkát, piros-fekete színű álarcot, kék farmert és barna munkavédelmi bakancsot viselt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

 

24 óra