Botrány! Élő műsorban vallott a szakításról Pintér Tenya - Frida keményen visszavágott!

Élő tévéműsorban beszélt volt párjáról és a szakításról Pintér Tibor, szavai kiverték a biztosítékot exénél.

Miután megnyerték A Legbátrabb páros című műsort, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója szakított fiatal barátnőjével, Fridával. Pintér Tibortól el is költözött a fiatal lány, aki megunta a Kincsem Parkot és a közös otthonukat átjáró lószagot. Tenya a Fem3 Café vendégeként most azt is elmondta, ő az, aki békén hagyja Fridát.

"Túlzás, hogy jól fogadja, és hogy egyetért, de megpróbálom mindig elmondani neki azt, hogy mitől lesz ez jó. Marha nehéz. Nem tudjuk elmondani egy gyereknek, hogy figyelj, jó, ha most elveszem a legszeretettebb játékodat, mert én azt gondolom, hogy lelkileg még biztos ragaszkodna hozzám, és szeret" - mondta Pintér Tibor, aki szerint így most mindkettejüknek könnyebb.

Tenya exe látta az interjút, és nem is nagyon tudta visszafogni magát, egy rövid videóban reagált nyilvánosan.

"Újra szingli, szóval szerintem direkt hangsúlyozta is, úgyhogy lányok, nektek ez csak imponálhat. Azt mondta: a gyereknek ezt hogy magyarázza el? Az, hogy kimondta, hogy én gyerek vagyok, elég fura és gáz szerintem. Én nem tartom magam gyereknek. Szerintem egy fiatal felnőtt nő vagyok, akinek még rengeteg mindent kell tanulnia" - mondta Frida a Blikk híre szerint, aki állítja: nem a pénz miatt volt együtt Tenyával.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rubos Friderika Dalma? (@fridirubos) által megosztott bejegyzés,

 

24 óra