Dráma! Végignézte menyasszonya a 28 éves Tamás halálát!

Vasárnap délelőtt még az esküvőjét tervezte, dlutánra szertefoszlot minden álom. Tamás a futballpályán esett össze holtan.

A Csorna játékosának menyasszonya minden meccsen a helyszínen szorított a szerelmének, így volt ez vaásrnap is, a Lébény elleni bajnokin. Mónikának így a helyszínen kellett végignéznie, ahogy a párja összeesik a pályán. Tamás szíve megállt.

A mentők néhány perc alatt a helyszínre értek és sikerült is újraéleszteni a 28 éves fiatalembert, mentőbe is tették, de ismét megállt a szíve és hiába harcoltak érte hosszú percekig, az életét nem tudták megmenteni.

"Bennünket is lesújtott Tamás halálának a híre, hiszen soha semmilyen problémája nem volt az egészségével. Felfoghatatlan, hogy egy huszonnyolc éves fiatalemberrel ilyen szörnyűség történhet. A menyasszonyával egy évvel ezelőtt vásárolta meg álmai otthonát, egy közös családi házat. Amellett, hogy jövőre mondták volna ki a boldogító igent, már a családalapítást is tervezték. Csendes, mosolygós, tisztelettudó és végtelenül segítőkész ember volt, mindenben számíthattam rá" – mesélte a Blikknek a könnyeivel küszködve Takács Lajos, a Répcementi SE elnöke.

Ma este 18 órakor a dénesfai focipályán gyertyagyújtást tartanak a focista tiszteletére.

24 óra