Látványos változást vettek észre a rajongók Hódi Pamela testén!

"Ma tetováltatni voltam, ahová Bence is elkísért engem." - írta ki egy friss videójához Hódi Pamela, amelyben meg is mutatja új büszkeségeit.

A közösségi oldalán késő este osztotta meg azt a videót a népszerű anyuka, amelyben az új tetoválásait mutatja meg a rajongóinak. Négy darab készült belőle, és egy híjján mindnek a történetét megismerhetjük.

"Itt van az első, amit a Natika készített nekem rajzot, magamra tetováltattam. És mielőtt bárki megszólná, ez itt nem az orrom, hanem a szám. És a szívecskét a Nati egy picit feljebb rajzolta. De most el fogom nektek mondani, miről szól ez a rajz nagyjából. Körülbelül egy évre rajzolta nekem a Nati és ezt a sztorit nagyon-nagyon megsirattuk, mert azt mondta nekem a Nati: Anya én mindig ott leszek a Te szívedben. Úgyhogy ez ki is van ragasztva az ágyam mellé, csak egy picit már elszakadt, úgyhogy meglepiből a Bence beüvegeztette nekem, és nagyon-nagyon örültem neki." - mondja Pamela, majd mutatja a másodikat, amelynek titkát azonban nem leplezi le teljesen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

"Itt a következő: ennek megvan a sztorija, megvan a miértje, van rajta egy dátum, ami nagyon nagy erőt fog adni nekem a jövőben." - folytatja, a felhős ég mögül előbukkanó nap kapcsán, de hogy milyen dátum szerepelhet az ábrán, csak tippelni tudnánk.

"Itt van a Mérleg-horoszkópom  és itt van a másik büszkeségünk, Chloéka." - zárja az egyperces bemutatóját Pamela.

 

24 óra