Ő a kedvence! II. Erzsébet olyat engedett Meghannek, amit Katalinnak soha

Köztudott, hogy a brit királyi család minden évben Sandringhamben tölti a karácsonyt, idén pedig nagyon úgy fest, egy különleges vendéget is köszönthetnek majd.

Általában az ünneplésre csak szűk körben kerül sor, de II. Erzsébet óriási gesztust tett Meghan felé, és kivételesen meghívta az édesanyját, Doriát, hogy csatlakozzon hozzájuk a jeles alkalomra. Ilyet azelőtt soha nem csinált a királynő, még Katalinnak sem engedett hasonlót, az ő szüleinek eddig még egyszer sem ajánlotta fel a lehetőséget. A Daily Mail azt írja, őfelsége nagyon megszerette Harry feleségét, akire már az újdonsült unokájaként tekint.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

A királynő gesztusa azért sem elhanyagolható, mert ezzel is jelzi tiszteletét Meghan felé és azt, hogy nagyon jól tisztában van vele, a hercegnének nincs Angliában rokona vagy családtagja, akivel ünnepelhetne - a brit királyi udvart leszámítva persze. Doria egyébként már most népszerűségnek örvend, főként annak köszönhetően, ahogy állta a sarat a férje, Thomas Markle körül kialakult botrány miatt. Nem hozta kellemetlen helyzetbe lányát, mindvégig visszafogott és tekintélyes maradt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Meghan édesanyja szeptemberben járt legutóbb Londonban, amikor a Kensington-palotánál tartott fogadáson bemutatták a hercegné közreműködésével készült receptkönyvet. Doria mindenben támogatja lányát, és nagyon boldog, hogy hamarosan unokája születik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the british royal family fans (@british_royal_family7) által megosztott bejegyzés,

 

24 óra