Ez a 4 csillagjegy sms-ben szakít! Köztük vagy?

A szakítás nem könnyű. Pláne azoknak, akik képtelenek is rá.

Sajnos egyre több kapcsolatban jön el a pont, amikor már valamelyik fél régóta úgy érzi, nem megy tovább. Rágódik még egy ideig, körbekérdezi a barátait, győzködi magát, majd megszületik a döntés: vége! Igen ám, de hogy mondja meg ezt az ember? És mikor?

Vannak olyan csillagjegyek, akik jellemzően sms-ben/üzenetben teszik ezt meg. Az NLCafé cikkéből az is kiderül, melyik ez a négy, és miért könnyebb nekik így. 

Te köztük vagy?

RÁK

A Rák nem szereti a konfliktusokat, nem is igazán tud mit kezdeni velük. Nagyon érzékeny és érzelmes típus, ezért inkább visszavonul a páncéljába, csak ne kelljen látnia a másik fájdalmát. Ezért is választja a szakítás egyszerűbb módját, sms-ben, e-mailben írja meg, hogy részéről vége a kapcsolatnak. Meggyőződése, hogy a képernyő megvédi, és elrejti őt a párja haragja elől.

OROSZLÁN

Az Oroszlán nem szeret szembenézni a valósággal. A szakítás pedig pontosan ilyen. Miközben ő nagyon is egyenes jellem, és csak ritkán hátrál meg, a veszekedés, a párjának okozott fájdalom elől valósággal menekül. Amilyen bátor és őszinte alapvetően, pontosan annyira retteg a másik válaszreakciójától, ezért inkább ő is üzenetben szakít.

 

Kattints a másik két csillagjegyért!

24 óra