Titokzatos tanú állítja: ez történt VV Fanni holttestével!

Leírni is elképesztő: lassan egy éve tűnt el az egykori valóságshow-sztár. 

A VV Fanni eltűnésével kapcsolatban előzetesben ülő B. László korábban azt vallotta a rendőröknek, az eszméletlen lányt az otthona közelében egy építkezésen adta át más embereknek. Egy most felbukkant tanúvallomás is ezt állítja. 

A Blikk információi szerint egy titokzatos, jelenleg a börtönbüntetését töltő férfi jelentkezett a rendőrségnél, valamint a Novozánszki család ügyvédjénél is, azt állítva, pontosan tudja, mi történt a lány halálának estéjén. Sőt, azt is elárulta, hol lehetnek Fanni maradványai. A férfi jelenleg börtönben ül, így a család ügyvédje látogatta meg őt.

"Mint kiderült, nem én voltam az első, akit megkeresett: nem sokkal korábban a rendőrségnek is jelezte, hogy perdöntő információja van arról, mi történt Fannival. Elmesélte, hogy az éjszakai életben sokan ismerik azt a férfit, akit a lány megölésével gyanúsítanak. Állítása szerint mindenki tudta, hogy rajongott Fanniért, imádja őt, és csak magának akarja. A lány halála estéjén felment Fannihoz, intim kapcsolatba kerültek, ám valami balul sülhetett el." - emlékezett az ügyvéd a lapnak, majd megerősítette: a lány másokhoz került.

"A rab szerint a lány teste egy olyan társasághoz kerülhetett, akikről az a hír járja, ha kell, nyom nélkül eltüntetnek bárkit. Módszerük, hogy elégetik a testet. A rab elmondta, Fannit berakták egy autóba, és elhajtottak, hogy megszabaduljanak tőle. Valahol a határ környékén álltak meg" – tette hozzá az ügyvéd, aki azonnal tájékoztatta a nyomozás vezetőjét az elhangzottakról. 

Az ügyvéd úgy tudja, már a rendőrség is vizsgálta a férfi által elmondottakat.

Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el. Pár nappal később vették őrizetbe B. Lászlót, aki azóta is előzetesben van a  gyilkossági ügyben. A rendőrség ugyanis közölte a lány családjával, már csak a holttestét keresik.

24 óra