Kísérleti mellműtét miatt haldoklik egy fiatal magyar lány!

Másfél éve még büszke volt csaknem 40 kilós melleire, Andrea életéről most lemondtak az orvosok.

A lány 19 éves korában mondott igent a polipropilén szálas implantátum beültetésére, amiért még pénzt is fizettek neki. Ma azt mondja, lelke mélyén régóta vágyik a halálra. "19 évesen jó ötletnek tűnt, az akkori barátom is támogatta, hogy részt vegyek Floridában egy kísérleti mellnagyobbító műtétnek beállított beavatkozáson. Egy magánklinikán írtam alá a szerződést, amiért 2000 dollárt is kaptam. Mondták, hogy az operáció után is növekszik majd a mellem, amit nem bántam. Minden legálisnak tűnt" – mesélte a Blikknek Andrea.

A keblei két év múlva már tíz, később 18 kilósra híztak. Normális munkát nem talált, így szexéhes férfiak játékszere lett. Majd belátta, tarthatatlan ez a helyzet, megszabadul az implantátumoktól. "Gnómnak láttam magam, megbántam, hogy egykor mindenki másnál különlegesebb akartam lenni." - mondta a ány, aki hiába ment vissza a klinikára, azt mondták neki, már nem lehet kivenni.

Fél éve aztán gyomorpanaszai lettek, a dianózis sokkoló volt, daganatos sejtek támadták meg a belső szerveit.

"A tumorok áttétesek lettek, a májamban, a gyomromban és a mellemben is megjelentek. Az orvosok szerint csak hónapjaim lehetnek hátra, a műtét sem segít. Beletörődtem a sorsomba" – mondta a haldokló lány, akinek a melleiből hetente 3-4 liternyi folyadékot csapolnak le, hogy enyhítsék fájdalmát.

Történetéről most könyv készül.

24 óra