Végre! Íme az első képek Nyári Dia kisfiáról! - Drámai vallomás az anyaságról

Három hónapos múlt a kis Zétény, büszke szülei most először mutatják őt meg a világnak.

A színésznő először nyilatkozott az első három hónap megpróbáltatásairól is, és őszintén elismerte, nagyon nehéz időszakon vannak túl. "Szerencsére rövid idő alatt sikerült megkülönböztetnem a sírásokat, az anyai ösztön ebben nagy segítség. Most már tudom, mikor nyűgős, mikor fáj a hasa vagy mikor éhes. Volt egy hónap, amikor majdnem folyamatosan csak sírt.” - mondta a Story magazinnak.

“Tudtam, hogy keveset fogok aludni, de azt nem, hogy mennyire rosszul viselem majd a kialvatlanságot, milyen feszült leszek tőle, hogy emiatt én is gyakran sírok majd. Azt nem, hogy nehezen kezelem a sok sírást, a hajnali keléseket, a bezártságot, azt, hogy ennyire megváltozott az életem.” - mondta a magazinnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kedvenc fiúim??? #myboys #srácok #babánk #zébaba #zétény #husinyúl #babafotozas #szabogaborphotography #bestmagazine ? @gabo_szabo

Nyári Diána (@nyaridia) által megosztott bejegyzés,

“Egy baba nem hozza össze még jobban a párokat, mint azt oly sokszor hallani. Hiszen azért vállaltak gyereket, mert szeretik egymást, mert együtt akarnak élni. Egy baba inkább a kapcsolat próbatétele. Sokszor ilyenkor derül ki, hogy ezt a gyönyörű, ugyanakkor nagyon nehéz időszakot túlélik-e.” - tette hozzá a Storynak a nehészégekkel kapcsolatban.

És íme egy friss kép, a büszke apuka oldaláról:

"Sziasztok! Kovács Zétény Bertalannak hívnak. 3 hónapja vagyok itt és eddig tetszik, amit láttam. Szeretem a vizet, nemrég volt az első úszó edzésem, ahol azt mondták, hogy ügyes vagyok! Szeretek sokat sétálni, de a lényeg igazából, hogy mozogjon a fenekem. Mostanában szeretek esténként kétszer felkelni, de ezen lehet változtatok hamarosan...mert miért ne! Anyáék sokszor mondják azt a szót nekem, hogy “zsivány”. Egyelőre még nem tudom mit jelent, mindenesetre nagyon tetszik! Van viszont valaki, aki folyton meg akar nyalni. Szerintem barátok leszünk, mert mindig itt van mellettem." - írta viccesen fotójához Dia párja, Dani.

 

 

24 óra