Döbbenet! A nyílt utcán verték össze a luxusfeleség 14 éves lányát!

A luxusfeleség, Farkas Rita legkisebb lányát, Lizát kamaszok bántalmazták a napokban Budapesten.

Liza az egyik barátnőjével egy parkban ült, amikor fiúk egy csoportja körbevette őket. Először csak beszólogattak neki, majd egyre durvább sértéseket vágtak a fejéhez, végül döbbenetes dolgot tettek a megrémült lánnyal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kicsi Babàm elballagott!❤️ "Találkozás és búcsúzás  az élet annyi csak,  Valaki jön, valaki megy,  S az emlék megmarad." (Leonard Da Ung)

Rita Farkas (@rita.rozi.farkas) által megosztott bejegyzés,

"Lefogták, majd égő cigarettacsikkeket nyomtak el a kezén. Nem tudott elfutni, ráadásul sokkot is kapott szegénykém, nem is merte elmondani nekem. Napokig hosszúujjúban járt. A barátnője küldte át nekem a fotót a karján lévő sebekről" – mondta a Blikknek Rita, aki megdöbbent a történteken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szépek!❤️❤️❤️ Beauties ❤️❤️❤️#cat #dog #love

Rita Farkas (@rita.rozi.farkas) által megosztott bejegyzés,

De ennyivel nem ért véget a történet: Lizába egy másik társaság egyik vezére is belekötött, sőt, egy étterem előtt fel is pofozták őt, amit a barátai videóra is vettek. "Sírva hívott, hogy az a lány nem engedte be őt az egyik étterembe, elállta az útját, lökdöste, majd felpofozta, az ő barátai pedig videóra vették az egészet" – mondta a luxusfeleség, aki azonnal a helyszínre sietett, ahol leteremtette a támadót.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

Nagy Liza (@lizanagy4) által megosztott bejegyzés,

Rita mindezek ellenére joi lépéseket tett, és a lányával is hosszasan elbeszélgetett mindenről.

A Blikk fotóit és videóját ide kattintva nézheted meg!

24 óra