Végre! Olyan újítás jön a Messengeren, amit nagyon sokan szeretni fognak

Szerelmeket, barátságokat tehet tönkre a Messenger, de a jelek szerint már lesz visszaút.

Mindenkinek ismerős lehet a szituáció: már elküldtünk egy üzenetet a Messengeren, amit később megbántunk, és szerettük volna visszahívni vagy törölni az elküldött szöveget. Pedig egy rossz helyre elküldött félmondat is tönkretehet akár egy szerelmet, vagy barátságot is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quien no conoce este logo en el mundo entero?... Who doesn't know this logo in the world?... . . . #facebook #facebooklogo

ToonyMania (@srtoony) által megosztott bejegyzés,

A Facebook üzenetküldő szolgáltatásában az elküldött üzenetek törlése jelenleg nem megoldható, azonban a közeljövőben ezek a levelek is törölhetőek lesznek a beszélgetésekből.

A Facebook már korábban is lebegtette ezt a funkciót, vagyis azt, hogy lehetővé teszi majd az elküldött üzenetek visszahívását, törlését a Messengerben. Eddig csak ígéret volt mindez, most viszont a Facebook már teszteli is az újítást.

A kiszivárgott screenshotok (képernyőfelvételek) alapján a Facebook rövidesen frissíti a Messengert az új funkcióval. Ezután elegendő lesz hosszan nyomva tartani egy elküldött üzeneten az ujjunkat, majd megjelenik a törlés és a visszahívás lehetősége. Az első nálunk tünteti el az üzenetet, míg a második a címzett eszközeiről. 

Azonban van egy kis üröm az örömben: a legnagyobb közösségi oldal úgy állította be a funkciót, hogy csak egy bizonyos ideig lehessen visszahívni az elküldött üzeneteket.

24 óra