Összeesett a forgatáson Rubint Réka! - Norbi fontolgatja, feladják a játékot

Megfagyott a levegő A legbátrabb páros forgatásán, amikor Rubint Réka vártlanul ájultan esett össze.

A TV2 sikerműsorának forgatásán az egyik feladatot követően Rubint Réka előtt elsötétült a világ, rossuzul lett. "A fitneszlady órákkal az eset után is sírt, később pedig ráébredt, mi vezetett a kiborulásához, ami miatt a forgatásokon folyamatosan szolgálatot teljesítő mentőtiszteknek beavatkozására is szükség volt." - írja a Ripost.

„Ahogy ott várakoztunk a többiekre, egy nagyon érdekes érzés kerített a hatalmába. Először azt gondoltam, hogy az előző napok kialvatlansága, a kimerültség és az izgalmak hozták elő ezt a rosszullétet. Meggyújtani a párod, fuldokolni a ketrec alatt, nem is gondoltam volna én magam sem, hogy ez miket indít el az emberben” - mondta Réka közvetlenül a rosszullét után.

Réka órákkal a történtek után is sírt, majd férjének mesélte el, mi okozhatta a kiborulását. „Ugyanaz a szörnyű érzés volt, az a tehetetlenség, hogy mi lesz lesz velünk, mint amikor megoperáltak téged. Mint amikor betoltak a műtőbe, és nem tudtam, mi lesz veled. Most jöttem rá, hogy én azon a műtéten, ami veled történt, még a mai napig nem vagyok túl.”

Norbi – látva felesége kiborulását – a játék feladását fontolgatta, és bevallotta, a szívműtétjét egyelőre egyikük se dolgozta még fel. 

24 óra