Óriási botrány az X-Factorban! Kilépett a zsűritag

Néhány héten belül ez már nem az első botrány a műsor körül.

A tehetségkutató megálmodója és atyja nem egy könnyű eset: Simon Cowell már számos zsűritársával keményen összeszólalkozott az elmúlt években a műsor alatt. Úgy tűnik, most egy ilyen konfliktusa nem várt véget ér: a műso indulása előtt nem sokkal beadta a kulcsot az új évad egyik zsűritagja.

Az idei év zsűritagjai Robbie Williams, Ayda Field és Louis Tomlinson lesznek. A negyedik szék ismét azé Sharon Osbourne-é lett volna, akit a világ a családi valósásghowjukból ismert meg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sharon Osbourne (@sharonosbourne) által megosztott bejegyzés,

Miután Simonnal összeszólalkozott, a közösségi oldalán váratlan bejelentést tett:

"Miután elindult az X-Factor új évadának felvétele, és az új zsűritagok olyan jól egymásra hangolódtak, úgy érzem, rám már nincs is szükség, ezért úgy döntöttem, ebben az évadban nem térek vissza. Sok sikert kívánok a műsornak, és bármennyire is szeretem látni a tévében az arcomat, egy évet kibírtok nélkülem. Puszi, Mrs. O" - idézte a Facebook-ra írt sorait a femina.hu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@SimonCowell and Lauren Silverman sent us the gift of this homemade trifle, and it's the best gift we have ever received.

Sharon Osbourne (@sharonosbourne) által megosztott bejegyzés,

Néhány hete az olasz X-Factor környékén történt hasonló botrány. Asia Argento-t, az egyik zsűritagot rúgták ki, mert kiderült, hogy a színésznő szexuális kapcsolatot létesített egy 17 éves színésszel. A jelenleg 22 esztendős Jimmy Benett korábban A szív csalfa vágyai című filmben szerepelt, amit az X-Factor zsűritagja rendezett. Ekkor környékezhette meg a fiút.

 

24 óra